Yrityksen rahoitus

Aloittavan yrityksen liiketoiminnan rahoitus voi olla vaikeaa. Monesti aloittava yrittäjä ei hoksaa, että kassa tarvitsee paljonkin täydennystä ennen kuin homma saadaan rullaamaan. Ostoja täytyy tehdä, ne on maksettava, omat työt tehtävä ja laskujen maksu odotettava joskus pitkilläkin maksuajoilla ennen kuin rahat saadaan tilille. Tämä voi monesti olla ongelma

Yrityslaina auttaa

Monesti tämän tilanteen ratkaisu on hakea lainaa. Mutta miten saat lainaa, jos ei ole mitään takauksia? Nykypäivänä on onneksi olemassa rahoituslaitoksia, joiden kautta on mahdollista saada yrityslaina ilman vakuuksia. Nämä vakuudettomat lainat ovatkin mainio vaihtoehto nopeasti kasvavalle, aloittelevalle yritykselle, joka ei voi vielä saada perinteistä pankkilainaa. Pankit vaativat usein vakuuksia lähes kaikille lainoille, ja se o monesti ongelma aloittavalle yrittäjälle. Vakuudettomia lainoja myöntävät laitokset taas usein vaativat takaajaksi yrityksen vastuuhenkilön tai henkilöitä, jolloin reaalivakuuksia ei tarvita.

Milloin vakuudeton laina on parempi vaihtoehto kuin pankkilaina?

Vakuudeton laina harvoin on parempi vaihtoehto kuin pankkilaina; se vaan useasti on ainoa vaihtoehto. Jos pankkilainaa ei saa, on usein tyydyttävä vakuudettomaan lainaa. Pankkilainojen korot ovat käytännössä aina matalammat, joten siinä mielessä pankkilainat ovat paras vaihtoehto, jos sellaista onnistuu saamaan.